woensdag 29 augustus 2012

Toets Uw Engels op Leekweek!

Kleintje Pinkstermarkt in Leek
Kleintje Pinkstermarkt (archiefbeeld)
Deze hele week is het Leekweek met op elke dag wel iets te doen of the beleven. Op vrijdag 31 augustus is er een Kleintje Pinkstermarkt waar zo'n beetje iedereen die iets leuks of interessants aan te bieden heeft zijn waren aan de man kan brengen! Leekweek wordt georganiseerd door Stichting Stelten. Hier kunt u het hele programma bekijken.

Test Uw Engels op de markt in Leek
De Oude Ulo is uiteraard ook aanwezig, en daar mogen de Engelse cursussen niet bij ontbreken. Naast de informatie over de Engelse conversatie cursussen op de stand van de Oude Ulo kunnen bezoekers ook hun kennis van de Engelse taal toetsen.

Schoffelen in de Engelse taal
Hoe heet dit in het Engels?
Er zullen verschillende themabakken op de kraam liggen met voorwerpen op het gebied van techniek, tuinieren, gezondheid en koken. Kent u alle Engelse benamingen voor het gereedschap uit uw gereedschapskist? Wat is schoffelen in het Engels? Een beetje verhoging of hoge koorts - hoe zeg je dat? Hoe zet je de oven aan in het Engels? Kom aanstaande vrijdag naar de kraam van de Oude Ulo op de markt in Leek en maak kans om een Engels boekje te winnen: Test Your Professional English.

Kom dus ook naar Leek deze vrijdag, en bezoek ons op de stand van de Oude Ulo!